vineri, 1 octombrie 2010

An nou, idei noi!

Dragi cenaclisti,

Iata ca ne pregatim sa revenim in forta in anul scolar 2010/2011, ultimul an al nostru, al conducerii actuale, dar categoric nu al cenaclului. Cu alte cuvinte: veniti sa ne vedeti si sa ne ascultati acum, cat inca nu suntem imprastiati in cele patru zari :)

Cel mai probabil, intalnirile noastre bilunare vor avea loc vineri, ora 12:30-13:30 sau...surpriza! orele 12:30-14:30.

Cu alte cuvinte, tinand cont si de dorinta doamnei profesoare Irina Georgescu, care va coordona cenaclul anul acesta, alaturi de domnul profesor Adrian Costache, ne gandim sa prelungim sedintele la doua ore. Bine inteles, fiecare poate veni sau pleca (aproximativ) oricand: poate sta o ora sau doua, poate veni in prima sau a doua jumatate. In orice caz, am vrea sa stim parerea voastra in legatura cu aceasta propunere.

Sondajul se afla pe stanga. La vot inainte!

Un comentariu:

MOScraft spunea...

Optim ar fi, in opinia mea, sa dureze doua ore. Optim pentru toate taberele.

Pe de o parte, avem mai mult timp sa ne expunem ideile, sa aprofundam discutiile, sa ne delectam in deliciu intelectual (heh heh :D).

Pe de alta parte, doamna profesoara Georgescu prefera dansa insasi in varianta de 2 ore, avand altfel fereastra intre cenaclul de o ora si cursurile de predat la clasa.

In plus, in acest fel, acei vajnici cenaclisti fideli ai nostri, care cu greu ar putea veni in intervalul 12:30-13:30, au acum ocazia sa ia parte la sedinte macar in cea de a doua ora.

My $0.02...